“Door persoonlijke aandacht en interesse en bovenal betrokkenheid en integriteit wil ik zowel de praktijk als de kandidaat naar volle tevredenheid van dienst zijn”
“Het enthousiasme voor het vak dat ik zie bij veel mensen in de mondzorg, zie ik ook terug in ons eigen team. Ons vak is het verbinden van mensen, professioneel en met aandacht voor het individu”
“Mijn doel is om voor cliënten een passend resultaat te bereiken, waarmee zij zelf ook tevreden zijn. Servicegericht zijn en kwaliteit leveren is daarbij mijn motto”
“De goede match maken tussen de competenties van de kandidaat en de eisen van de opdrachtgever, dat geeft een stevige basis voor een goede en vruchtbare samenwerking”
“Een persoonlijke en betrokken aanpak en inlevingsvermogen zorgt ervoor dat ik de juiste match kan maken tussen professionals en praktijk”

Nieuwe categorie

Ga naar vacatures
Tandarts jobs
Bent u werkzaam als tandarts en staat u open voor het vinden van een nieuwe werkomgeving? Vindt met ons de tandartspraktijk die bij u past. Klik hier voor actuele tandarts jobs.
Praktijkovername
Praktijkovername
U wilt een tandartspraktijk kopen of verkopen? U vertelt ons uw wensen en ideeën. Wij plaatsen vraag en aanbod op onze website en brengen zo partijen bij elkaar.
Dienstverlening voor tandartspraktijken
Onze dienstverlening
Dental Care Professionals brengt tandartsen bij elkaar. Ons netwerk helpt ons uw vacature te vervullen en de juiste partij te vinden voor praktijkovername. Professionaliteit en klantgerichtheid staan daarbij voorop.
Rekrutering
Het goed vervullen van een tandarts vacature is belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk. Dental Care Professionals is uw partner in dit proces.
Wij nemen u een groot deel van het werk uit handen. Wij zetten ons uitgebreide netwerk voor u in. Dienstverlening met aandacht. No cure, no pay.

lees meer
Tandartspraktijk uitgelicht
Referenties
Al sinds een aantal jaren werken wij nauw samen met DCP en tot nu toe met goede resultaten. Telkens vond DCP een geschikte kandidaat. Het bedrijf is goed georganiseerd, maakt duidelijke afspraken en zoekt zorgvuldig naar de juiste kandidaat. Kortom, een plezierige, professionele en betrouwbare samenwerking! Peter Dieperink, Tandartsenpraktijk Schubertstraat
Dental Care Professionals zoekt naar geschikt personeel dat binnen onze praktijk past. Wij ervaren een fijne samenwerking en goede communicatie. Ons team is dankzij Dental Care Professionals aangevuld met leuke collega's.
Contact

Herenstraat 43 
1405 BR Bussum
Nederland
+31 (0)35 6959501 
Email: info@dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals België
OTYS Recruiting Technology