Voor Kandidaten

Tandartsen die een andere werkomgeving zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren naar wensen en ambities, om de tandarts voor te kunnen stellen bij een tandartspraktijk die past. Voor het maken van de juiste match is het immers essentieel dat zowel kandidaat als opdrachtgever blij zijn met het resultaat van onze werving- en selectiediensten. Onze doelstelling is bij te dragen aan een lange termijn samenwerking tussen de tandarts die via ons werk vindt en de praktijkeigenaar.

Vind uw nieuwe job in de tandartspraktijk die bij u past!

Bent u tandarts of orthodontist en zoekt u werk (erbij)  in een praktijk? Schrijf u in bij Dental Care Professionals. Wij houden u op de hoogte van vacatures in uw regio. Wij luisteren naar uw wensen. Wij staan voor het maken van een goede match. Voor u betekent dit dat we eerst met u afstemmen of een vacature voor u interessant is. Zo ja, dan introduceren we u bij de tandartspraktijk of orthodontiepraktijk.

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Nederland

info@dentalcareprofessionals.be
+31 (0)35 6959501

VOLG ONS

 

Rekrutering
Het goed vervullen van een tandarts vacature is belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk. Dental Care Professionals is uw partner in dit proces.
Wij nemen u een groot deel van het werk uit handen. Wij zetten ons uitgebreide netwerk voor u in. Dienstverlening met aandacht. No cure, no pay.

lees meer
Contact

Herenstraat 43 
1405 BR Bussum
Nederland
+31 (0)35 6959501 
Email: info@dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals België
OTYS Recruiting Technology