Zoek in kandidaten die wij de afgelopen twee maanden interviewden

Ons kandidatenbestand is zeer uitgebreid. Hieronder kunt u zoeken naar kandidaten die wij de afgelopen twee maanden hebben gesproken. Wilt u dat wij voor u in ons volledige bestand zoeken? Mail dan naar info@dcprofs.nl.
Rekrutering
Het goed vervullen van een tandarts vacature is belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk. Dental Care Professionals is uw partner in dit proces.
Wij nemen u een groot deel van het werk uit handen. Wij zetten ons uitgebreide netwerk voor u in. Dienstverlening met aandacht. No cure, no pay.

lees meer
Tandartspraktijk uitgelicht
Referenties
Al sinds een aantal jaren werken wij nauw samen met DCP en tot nu toe met goede resultaten. Telkens vond DCP een geschikte kandidaat. Het bedrijf is goed georganiseerd, maakt duidelijke afspraken en zoekt zorgvuldig naar de juiste kandidaat. Kortom, een plezierige, professionele en betrouwbare samenwerking! Peter Dieperink, Tandartsenpraktijk Schubertstraat
Dental Care Professionals zoekt naar geschikt personeel dat binnen onze praktijk past. Wij ervaren een fijne samenwerking en goede communicatie. Ons team is dankzij Dental Care Professionals aangevuld met leuke collega's.
Contact

Herenstraat 43 
1405 BR Bussum
Nederland
+31 (0)35 6959501 
Email: info@dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2021 Dental Care Professionals België
OTYS Recruiting Technology