Claudia Haug

Claudia  Haug
Naam: Claudia Haug
Mobiel: +31 6 1700 3156
Werk telefoon: +31 35 6959 513

CV:

Het ontzorgen van tandheelkundige praktijken door invulling te geven aan de verschillende HR processen geeft een hoop uitdagingen en levert mooie samenwerkingen op. Als W&S-adviseur bedien ik de Vlaamse markt, waarbij ik het belangrijk vind om lange termijn relaties aan te gaan. Op dit moment ben ik ook op detacheerbasis werkzaam om onze klanten op het gebied van andere HR-zaken te ontzorgen. Mijn opleiding en achtergrond in HR komen hierbij goed van pas.

De schaarste aan kwalitatief vakbekwaam personeel dat in de tandheelkunde werkzaam is, zorgt voor een grote uitdaging die mij enorm aanspreekt. Niet het probleem zelf, maar een onderdeel kunnen zijn van de oplossing geeft enorm veel voldoening. Dit doe ik door veelvuldig contact te hebben met alle stakeholders. Doorvragen, snel schakelen, goed op de hoogte zijn van de wensen van de klant, en de kandidaten goed kennen zorgen ervoor dat ik kan doen wat ik leuk vind.
Het is voor mij van groot belang om dit samen met een team van professionals te doen. Door de nauwe samenwerking met collega’s zijn wij dagelijks goed bereikbaar en hebben wij enorm veel kennis van de kandidaten, de praktijken, en de branche als geheel. Zowel in Nederland als in België.
Met mensen werken is voor Claudia Haug altijd een wens geweest. Zodoende heeft zij eerst de hotelschool gevolgd en met goed gevolg afgerond waarna zij Human Resource Management is gaan studeren. Claudia heeft daarna in de bouwsector gewerkt. De grote schaarste aan gekwalificeerd personeel in de bouw heeft Claudia steeds meer naar de rol van recruiter getrokken. Dit past goed bij haar omdat ze anderen van dienst kan zijn en ze daar resultaten heeft kunnen bereiken. Claudia houdt van een directe communicatiestijl. Ze stelt zich graag dienstbaar op en is ze leergierig. Claudia werkt binnen het team van Dental Care Professionals als Adviseur Werving en Selectie, met de focus op Vlaanderen. Ze is ook beschikbaar voor kortdurende detachering op HR-gebied.

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Nederland

info@dentalcareprofessionals.be
+31 (0)35 6959501

VOLG ONS

 

Rekrutering
Het goed vervullen van een tandarts vacature is belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk. Dental Care Professionals is uw partner in dit proces.
Wij nemen u een groot deel van het werk uit handen. Wij zetten ons uitgebreide netwerk voor u in. Dienstverlening met aandacht. No cure, no pay.

lees meer
Contact

Herenstraat 43 
1405 BR Bussum
Nederland
+31 (0)35 6959501 
Email: info@dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals België
OTYS Recruiting Technology