Praktijkbemiddeling

Aanbod van tandartspraktijken

Tandartsen die een praktijk willen laten overnemen kunnen dit via onze website kenbaar maken. Wij sturen uw contactgegevens door aan geïnteresseerde tandartsen die een praktijk willen kopen. Op deze manier brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Daarna gaan partijen zelf met elkaar in gesprek over de praktijk en over de overnamevoorwaarden.

Bemiddeling bij het aankopen van een tandartspraktijk

Zoekt u een mogelijkheid voor overname van een tandartspraktijk? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte praktijk. Wij benaderen praktijken die voldoen aan het gewenste profiel. Voor meer informatie over onze werkwijze en bemiddelingsvoorwaarden neemt u contact met ons op. 

Uw praktijk aanmelden voor verkoop

U kunt uw praktijk aanmelden door ons een beschrijving van uw tandartspraktijk te sturen en uw contactgegevens per mail en telefoon. Indien er interesse is in uw praktijk sturen wij uw contactgegevens door aan de geinteresseerde partij. U betaalt ons een bedrag van € 50,- excl. BTW per doorgestuurd contact.


Contact

 

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Nederland

info@dentalcareprofessionals.be
+31 (0)35 6959501

VOLG ONS

 

Rekrutering
Het goed vervullen van een tandarts vacature is belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk. Dental Care Professionals is uw partner in dit proces.
Wij nemen u een groot deel van het werk uit handen. Wij zetten ons uitgebreide netwerk voor u in. Dienstverlening met aandacht. No cure, no pay.

lees meer
Contact

Herenstraat 43 
1405 BR Bussum
Nederland
+31 (0)35 6959501 
Email: info@dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals België
OTYS Recruiting Technology