Voor Kandidaten

Tandartsen en mondhygiënisten die een andere werkomgeving zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en ambities, om u voor te kunnen stellen bij een tandartspraktijk die bij u past. Het is immers essentieel dat zowel u als de praktijkeigenaar blij zijn met het resultaat van onze rekruteringsdiensten.

Vind uw nieuwe job in de tandartspraktijk die bij u past!

Bent u tandarts, orthodontist of mondhygiënist en zoekt u werk (erbij)  in een praktijk? Schrijf u in bij Dental Care Professionals. Wij houden u op de hoogte van vacatures in uw regio. Wij luisteren naar uw wensen.

Wij staan voor het maken van een goede match. Voor u betekent dit dat we eerst met u afstemmen of een vacature voor u interessant is. Zo ja, dan introduceren we u bij de praktijk. Uw cv komt alleen daar terecht waar u in gesprek wilt.

Inschrijven                     Vacatures
Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Nederland

info@dentalcareprofessionals.be
+31 (0)35 6959501

VOLG ONS

 

Rekrutering
Het goed vervullen van een tandarts vacature is belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk. Dental Care Professionals is uw partner in dit proces.
Wij nemen u een groot deel van het werk uit handen. Wij zetten ons uitgebreide netwerk voor u in. Dienstverlening met aandacht. No cure, no pay.

lees meer
Contact

Herenstraat 43 
1405 BR Bussum
Nederland
+31 (0)35 6959501 
Email: info@dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals België
OTYS Recruiting Technology