Over ons

Dental Care Professionals is actief voor praktijken voor mondzorg in Vlaanderen met werving en selectie van tandartsen en mondhygiënisten.

Over Dental Care Professionals

Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Ons doel is mensen met elkaar te verbinden. Daarbij vinden we het belangrijk om kennis te delen.

Over ons team

Wat kenmerkend is voor ons team is dat iedereen heel betrokken is bij de mensen voor wie we werken. Met als gezamenlijk doel een zo goed mogelijk resultaat te bereiken voor opdrachtgevers en kandidaten. Dat kan alleen als je als team onderling goed samenwerkt en wat voor elkaar over hebt. En dat doen we.

Initiatiefnemer van Dental Care Professionals is Marlies van der Vooren. Al vanaf het prille begin in 2007 werkt zij samen met Mirjam Buisman. Mirjam en Marlies hebben samen het fundament gelegd voor de servicegerichte organisatie die er nu staat. En voor een bedrijfscultuur waarin samenwerking en een positieve levenshouding centraal staat.

Binnen ons team komt werkervaring in de mondzorgpraktijk samen met expertise op het gebied van recruitment, personeelsmanagement en arbeidspsychologie. Een mooie combinatie vinden we zelf. Met veel plezier zetten wij ons dagelijks in voor iedereen die werkt in de mondzorg.

Marlies van der Vooren

KvK en BTW nummer

Dental Care Professionals is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32124228 en ons BTW nummer is NL818084649.B01. Bij de Kamer van Koophandel zijn onze algemene voorwaarden gedeponeerd.