Voor werkzoekers

Zoek je werk in de mondzorg? Dan zit je hier helemaal goed! We leggen je graag hoe wij je helpen die nieuwe job te vinden die écht bij je past.

De vacature die bij jou past

Je bent tandarts of mondhygiënist en op zoek naar ander of extra werk in de mondzorg. Jobs genoeg, zou je zeggen. Toch kan het lastig zijn om een werkplek te vinden die precies aansluit bij jouw wensen, ambities en werkervaring. Maar bij Dental Care Professionals maken we je het een stuk makkelijker de juiste praktijk en baan te vinden. Dat komt omdat wij de tandartspraktijken met vacatures bij jou in de regio goed kennen. Zo kunnen we je uitgebreid informeren over de grootte van de praktijk, het team, de sfeer, de werkzaamheden en de mogelijkheden wat betreft werktijden en persoonlijke ontwikkeling.

Onze werkwijze

In 5 stappen naar je nieuwe werkplek:

  • Je schrijft je in via het inschrijfformulier of solliciteert op een bepaalde vacature via onze website.
  • Vervolgens bespreken we in een (video-)gesprek onder meer jouw werkervaring en je wensen en ambities voor de toekomst. Daarbij informeren we je direct over vacatures die aansluiten bij jouw wensen. We stellen je alleen voor bij praktijken als jij dat wilt. En als je anoniem voorgesteld wilt worden zorgen wij daarvoor. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om.
  • Hierna plannen we gesprekken en eventuele meeloopdagen in overleg met je in. Als je tussendoor vragen hebt kan je terecht bij jouw vaste werving- en selectieadviseur.
  • Als jij en de tandartspraktijk enthousiast over elkaar zijn doet de praktijk je een voorstel. Afhankelijk van je functie en onderlinge afspraken krijg je dan een contract of een overeenkomst van opdracht aangeboden. Heb je hier nog vragen over? Ook dan staan we voor je klaar.
  • Gefeliciteerd met je nieuwe job! Ontzettend leuk dat wij je hebben kunnen helpen bij het vinden van een fijne werkplek. We hopen dat je een fijne en langdurige samenwerking zult hebben. Mocht je onverhoopt toch ergens tegenaan lopen, staan wij uiteraard voor je klaar.

De juiste match maken tussen kandidaat en tandartspraktijk, dát is ons doel!

Ik schrijf me in