Werving en selectie van tandartsen en mondhygiënisten

Je hebt een vacature voor een tandarts of mondhygiënist in jouw tandartspraktijk in Vlaanderen. Wij verzorgen de werving en selectie en stellen passende kandidaten voor de job aan je voor. No cure no pay.

Voordelen van onze werving en selectie dienstverlening

Wanneer je met ons gaat samenwerken, nemen wij je veel werk uit handen. Of het nou gaat om een vacature voor een tandarts, een orthodontist of mondhygiënist of voor een andere professional in de mondzorg. Wij:

  • zorgen ervoor dat de vacature óók kandidaten bereikt die niet actief zoeken, binnen en buiten ons netwerk;
  • doen een zorgvuldige voorselectie. Je spreekt alleen kandidaten die passen bij het zoekprofiel;
  • handelen alle reacties en sollicitaties netjes af;
  • zorgen dat je veel tijd bespaart en
  • zijn een goede sparringpartner bij het maken van de juiste keuze voor jouw team.

Werving en selectie voor jouw vacature

Wanneer je besluit je vacature te plaatsen bij Dental Care Professionals vinden wij het belangrijk een goed beeld te hebben van de tandartspraktijk, het team en het profiel van de kandidaat die jullie zoeken voor de job. Zo kunnen we het beste kandidaten, informeren, enthousiasmeren en selecteren. Wij plaatsen je vacature op onze website, op social media en op job boards. Wij benaderen passende kandidaten uit ons grote netwerk. Zo komt jouw vacature in korte tijd onder de aandacht van veel mensen in de mondzorg. Zonder dat het jou tijd kost!

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk; zowel met jou als opdrachtgever, als met onze kandidaten. Daarom staat er een vaste werving- en selectieadviseur voor je klaar. Zij werft voor je vacature, beantwoordt vragen van kandidaten en gaat in gesprek met sollicitanten. Een uitgebreid interview zorgt ervoor dat we een zo helder mogelijk beeld krijgen van werkervaring, opleidingen, persoonlijkheid, ambities en competenties. Vervolgens ontvang je van ons, met instemming van de kandidaten, de cv’s met uitgebreide profielschetsen.

Wat kost de werving van een tandarts?

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Je betaalt dus alleen voor de bemiddeling van een tandarts of mondhygiënist als een van ‘onze’ kandidaten in jouw tandartsraktijk gaat werken. Wij doen dan ook ons uiterste best om snel de beste kandidaten aan je voor te stellen.

Bij een succesvol resultaat van onze werving en selectie inspanningen hanteren we een vast bemiddelingstarief per functie. Voordat wij gaan beginnen met de werving en selectie voor de vacature van tandarts, mondhygiënist of andere gewenste medewerker leggen we de afspraken duidelijk met elkaar vast in een overeenkomst. En gaat de nieuwe medewerker aan de slag, dan bieden we garantie op de bemiddeling. Ook dit staat allemaal duidelijk beschreven in onze offerte voor werving en selectie.