Offerte aanvragen

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer informatie ontvangen over onze werkwijze en tarieven? We informeren je graag verder!

Werving en selectie

Als je een vacature hebt in de praktijk wil je die graag snel en goed vervullen. Wij nemen de werving en voorselectie voor je uit handen. Wil je meer weten over onze aanpak? Klik dan hieronder. Wil je direct informatie over onze werkwijze en tarieven, vul dan het offerte formulier in en we zorgen dat je snel de informatie ontvangt.

HR advies

Kan je hulp of een sparring partner gebruiken bij personeelsbeleid? Onze HR adviseurs staan voor je klaar. Wil je weten waar je ons voor in kunt schakelen? Klik dan hieronder. Wil je dat we snel contact opnemen om de mogelijkheden en tarieven  te bespreken? Vul dan het formulier hiernaast in.

Praktijkbemiddeling

Wil je een tandartspraktijk of andere praktijk voor mondzorg kopen, of juist je praktijk verkopen? Wij gaan graag actief voor je aan de slag. Lees meer over praktijkbemiddeling en -advies op onze website. Of vraag direct informatie op over onze werkwijze en tarieven en vul het offerteformulier hiernaast in.