Referenties

Wil je weten wat je van onze dienstverlening kunt verwachten? Lees wat de ervaringen zijn van praktijken en kandidaten in het contact met Dental Care Professionals.

Persoonlijk contact staat voorop

Wij vinden het belangrijk om een goed beeld van de praktijk en het team te hebben, als we voor je aan de slag kunnen gaan. Dat stelt ons beter in staat om de juiste match te maken tussen praktijk en kandidaat. We merken dat onze opdrachtgevers dit waarderen.

Jarenlange relaties scheppen een band

Met veel van onze opdrachtgevers werken we al jaren samen. Dat maakt dat de lijnen kort zijn, dat we goed weten wat het DNA is van de praktijk en zo goede dienstverlening kunnen bieden. Het helpt ons de juiste kandidaat te vinden voor de praktijk, of het goede advies te geven waar nodig. Bovenal maakt het ons werk ontzettend leuk!

Sparring partners in je loopbaan

Wij vinden het heel belangrijk ‘onze’ kandidaten goed te leren kennen. Wat voor werkomgeving past er bij je, wat zijn je ambities en wat heb jij te bieden aan een tandheelkundig team? Als je dat met ons deelt, kunnen wij de leukste en voor jou meest interessante vacatures met je delen. Wij dragen graag ons steentje bij aan jouw loopbaan en aan jouw werkplezier!

Mensen met elkaar verbinden

Wil jij ons ook beter leren kennen? We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen. Onze werving en selectie adviseurs hebben ieder een eigen regio. Hierin hebben ze het contact met zowel de praktijken als met de mensen die werk zoeken. Wil je weten wie er verantwoordelijk is voor jouw regio? Ga dan naar onze teampagina.

Ronde afbeelding